Uw zonnepanelen worden een verwarmingssysteem!

Aanvullende ruimteverwarming in plafond, wand of vloer zonder olie en gas.

Olie en gas worden duurder.

De afhankelijkheid neemt toe en de voorzieningszekerheid neemt af. Vanuit ecologisch oogpunt moeten alternatieven voor fossiele brandstoffen worden gebruikt beter vandaag dan morgen. Maar wat te doen als de ketel nog maar een paar jaar oud is?

E-NERGY CARBON biedt een eenvoudige oplossing om de zonnepanelen veranderen in een verwarmingssysteem en dus minder afhankelijk worden  van gas en olie. Comfortabel. Zuinig, Ecologisch. En geschikt om per kamer aan te brengen en te regelen (ook voor vochtige ruimtes).

Het grote voordeel: het bestaande systeem hoeft niet onmiddellijk tegen hoge kosten te worden vervangen.

E-NERGY CARBON levert uw woning de warmte direct uit duurzame elektriciteit in plaats van steeds maar duurder wordend gas.

VERWARMINGSFOLIE E-NERGY CARBON

De E-NERGY CARBON verwarmingsfolie werkt met 36 V extra lage veiligheidsspanning.

Het hart van de stroomvoorziening wordt gevormd door de eigen voedingseenheden van het systeem.

De E-NERGY CARBON verwarming wordt geregeld via moderne kamerthermostaten, die ook beschikbaar zijn met Smart Home en app technologie.

In combinatie met een fotovoltaïsch zonnepaneelsysteem wordt E-NERGY CARBON een kosteneffectieve, veilige en betrouwbare energiebron.

Aangezien het systeem ook kan worden geïnstalleerd in een bestaande woning, kan E-NERGY CARBON ook gebruikt worden als ondersteunend hybride verwarmingssysteem voor een grotere onafhankelijkheid van gas.