Enkele toepassingen met E-Nergy Carbon

Een SERRE op comfortabele wijze verwarmen met E-Nergy Carbon

De serre van de familie Frank is duidelijk geen “standaard serre”. Dit geldt niet alleen voor het uiterlijk.
Het geheim is een innovatieve, volledig nieuw verwarmingssysteem, waarbij men zich behaaglijk voelt, maar niet te zien is ….het E-Nergy Carbon verwarmingsysteem!
Het probleem wat zich in het begin al aandiende was: de kleine beschikbare hoogte tussen de bestaande betonnen fundering van het terras en de dakrand.
Als men hier een conventionele vloerverwarming had gelegd, zou de beschikbare hoofdruimte onder de rand van het dak van de serre nog eens 6-7 cm minder zijn geworden.
Veel ruimte om een radiator op de muur te bevestigen was er, gezien het vloeroppervlak van de serre van bijna 16 vierkante meter, ook niet.
Een nieuwe technologie:

E-Nergy Carbon loste het probleem op. De E-Nergy Carbon verwarmingsmodule, bestaande uit een zeer dunne film met zeer grote voordelen.

Een TANDARTSPRAKTIJK op comfortabele wijze verwarmen met E-Nergy Carbon

Tandartspraktijken zijn niet meer wat ze vroeger waren.
Althans niet in deze tandartspraktijk in Düsseldorf. De angst voor de tandarts is daar passé.
E-Nergy Carbon is hier in de vloer verwerkt onder de met marmer bedekte vloer. De verwarmingsfolie E-Nergy Carbon onder het Italiaanse marmeren vloermozaïek zorgt vanaf de grond voor aangename warmte. De warmte komt uit een ultralichte, ultradunne (0,1 mm) en ultraefficiënte film. Kleine koolstofvezels zetten de laagspanningsstroom effectief om in warmte.

Een KANTOORRUIMTE op comfortabele wijze verwarmen met E-Nergy Carbon

De innovatieve E-Nergy Carbon verwarmingstechnologie zorgt voor behaaglijke temperaturen bij een minimaal, nauwkeurig te regelen energieverbruik en vrijwel 100% efficiëntie.

En dat allemaal zonder een radiator.
In deze toepassing is E-Nergy Carbon gebruikt als vloervrewarming in een kantoorruimte

Een speciaal ontworpen “nul op de meter” woning op comfortabele wijze verwarmen met E-Nergy Carbon

Goede architectuur is een kunst.
De hoogste eisen zijn ook van toepassing op de functionaliteit van een gebouw.
Soms moeten architecten compromissen sluiten en zichzelf richten naar “De vorm volgt functie”.

De nieuwe verwarmingstechniek E-Nergy Carbon geeft de (interieur) architect de vrijheid van design: minder radiatoren, meer architectuur.

Aaan de buitenkant is deze woning onopvallend. Maar technologisch onderscheidt het huis zich van de overige woningen in de omgeving.
Het modelhuis van de Deense geprefabriceerde huisfabrikant DAN-WOOD is een “voorbeeld-object” in termen van energie.
De elektriciteit wordt gegenereerd door wind en zon. Het innovatieve E-Nergy Carbon-systeem zet deze energie energie-efficiënt om in warmte.