Innovatief

HET INNOVATIEVE VERWARMINGSSYSTEEM VOOR HET HELE HUIS

Warmte die door muren gaat. Met E-Nergy Carbon wordt verwarming flexibeler dan ooit tevoren. 

De veelzijdige toepassingsmogelijkheden van E-Nergy Carbon maken dit elektrische verwarming product tot een echte allrounder. Of het nu aan de muur, het plafond of de vloer is, in combinatie met tegels, behang of pleisterwerk – E Nergy Carbon zorgt voor meer warmte, meer comfort en meer ruimte door het hele huis.

Het E-Nergy Carbon system is een baanbrekende elektrische oppervlakteverwarming voor nieuwbouw, renovatie en renovatie. De basis is het slechts 0,4 mm dunne verwarmingsvlies, dat met 36 Volt veilige laagspanning wordt gevoed. Als alternatief voor vloerverwarming, in de muur als verborgen handdoekradiator of warme tegels in de douche? De aansluiting met veilige laagspanning maakt zelfs installatie in natte ruimtes mogelijk en biedt zo ontwerpmogelijkheden die nog nooit eerder zijn gezien.

Duurzaamheid en zuinig omgaan met hulpbronnen zijn belangrijke zaken die ook bij woningbouw en renovatie voorop staan. Efficient omgaan met energie: dat kan met E Nergy Carbon. Dit product is bijzonder energiezuinig dankzij de snelle regelbaarheid en de mogelijkheid om het te combineren met hernieuwbare elektriciteit uit PV of eco-elektriciteit. E Nergy Carbon creëert een gezond binnenklimaat dankzij de manier waarop de ruimte wordt gelegd. Het systeem wordt gekenmerkt door zijn lage investerings- en bedrijfskosten en zijn lange levensduur als bijzonder duurzaam. Het moderne verwarmingssysteem kan probleemloos worden geïnstalleerd in zowel nieuwbouw als renovatie.

E Nergy Carbon verwarmt snel, over het gehele oppervlak en genereert zo comfortabele stralingswarmte. Het verwarmingssysteem kan ook comfortabel worden geregeld met behulp van instelbare temperatuurregelaars en moderne smart home-technologie.

  • Geschikt voor verlijmde installatie ook op wanden en plafonds
  • Ongevoelig voor beschadigingen – latere installaties, zoals inbouwdozen, zijn direct in het verwarmingsoppervlak mogelijk
  • homogene structuur

Voordeel van planners / architecten:

  • Het achteraf aanbrengen van gaten, zoals voor het plaatsen van radiatoren, is mogelijk
  • flexibele installatie aan het plafond, muur & in de vloer
  • slechts 0,4 mm dun

Voordelen voor de koper

  • Lage investerings-, installatie- en verbruikskosten
  • Lage inbouwhoogte – achteraf inbouwen ook in bezette toestand mogelijk
  • Gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling

Elektriciteit als hernieuwbare energiebron zal steeds belangrijker worden. E Nergy Carbon is een innovatieve verwarmingsoplossing.

Het snelle reactiegedrag en de slimme bediening via app zorgen voor een allround succesvolle verwarmingservaring. Omdat het in muren kan worden geïnstalleerd, is E Nergy Carbon bij uitstek geschikt als vochtbescherming en ter voorkoming van schimmel.

Webshop

Bekijk de E Nergy Carbon producten in onze webshop

Zie hier meer aanvullende informatie