E-NERGY CARBON verwarmingsfolie en Multipor isolatieplaten

We streven keer op keer naar een optimalisatie van onze producten. Niet alleen eigen intensief intern onderzoek, maar ook externe samenwerking met innovatieve bedrijven, maakt deel uit van de ontwikkeling van onze producten.
Zo is uit onderzoek gebleken, dat de Multipor isolatieplaten in combinatie met E-NERGY CARBON FLEECE het warmteverlies tot 56 % vermindert. Dit leidt tot energiebesparing en een gelijktijdige verhoging van de responstijd van het systeem.
Door de installatie van het systeem in het eigen kantoor te installeren, konden we de compatibiliteit van de twee componenten tot in de kleinste details testen.

De interactie van het verwarmings- en in isolatie systeem is van vitaal belang.

De 0,4 mm dikke CARBON-folie, die werkt met 36 Volt veilige extra-lage spanning, kan worden gebruikt op wanden, plafonds en vloeren en kan worden gecombineerd met fotovoltaïsche zonnepanelen.
De vlakke perforatie en de voor hechting geoptimaliseerd fleece-laminering garanderen een veilige verbinding met de ondergrond, terwijl de dikte van 0,4 mm integratie mogelijk maakt in bijna elke ruimteconfiguratie.

De verbinding met een thermostaat of een app (compatibel met Smart Home compatibel) maakt een flexibele regeling van de oppervlaktetemperatuur (tot 38 °C).
Multipor is een ecologisch en duurzaam isolatiesysteem op basis van minerale grondstoffen grondstoffen (zand, kalk, cement, water).
Het systeem wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en eenvoudige toepassing en kan worden gebruikt voor bijna alle ruimtelijke omstandigheden.
Het is niet brandbaar, diffusie-open en capillair-actief, zodat het kan worden gebruikt als binnen gevelisolatie bij renovatie.
In combinatie met E-NERGY CARBON FLEECE en Multipor optimaal gebruik maken van hun respectieve voordelen: Ze creëren een ideaal binnenklimaat, verminderen aanzienlijk warmteverlies en voldoen zo aan de hoogste energie
eisen.
Het hoge rendement van het verwarmings- en isolatiesysteem, alsmede de lage investerings- en installatiekosten brengen ecologie en economie in perfecte harmonie: Verminderde warmteverliezen maken aanzienlijke energiebesparingen mogelijk en leidt tot een vermindering van de reactietijd.

De combinatie van de twee systemen zorgt voor een 360-graden-benadering van isolatie en warmteopwekking en creëert tegelijkertijd een comfortabel binnenklimaat.

Het team van Multipor en MFH Systems werkt ook werkt perfect samen op het gebied van vochtbescherming. Het diffusie-open en capillair-actief isolatiesysteem slaat vocht tijdelijk op in de minerale isolatieplaten en geeft het weer af aan de ruimtelucht, en zorgt zo voor een constante vochtoverdracht.
De verwarmingsfolie houdt de oppervlaktetemperatuur permanent boven het dauwpunt. Dit voorkomt vochtophoping, wat kan tot schimmelvorming kan leiden.

Ecologisch en duurzaam

Bij de planning van een verwarmingssysteem is er, naast uiterlijk, veel aandacht aan duurzaamheid. Ecologische, duurzame verwarmingssystemen zijn net zo gewild als elegante binnenhuis architectonische oplossingen.
De combinatie van E-NERGY CARBON FLEECE en Multipor biedt beiden: onzichtbare installatie en duurzame duurzame verwarming.

Aanzienlijk minder warmteverliezen en de aansluiting van een fotovoltaïsch systeem leiden tot duurzame en ecologische warmteproductie.
De isolatieplaten worden vervaardigd op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier uit minerale grondstoffen, zonder extra vezels en kunstmatige of schadelijke stoffen.
De platen zijn dus onschadelijk voor het milieu en volledig recyclebaar.

Het gebruik van beide systemen vermindert de verliezen (buitenmuur met U-waarde 1,5 W/ (m2K) – bouwjaar 1975) van 34 W/m2 tot 15 W/m2.
Dit komt overeen met een vermindering van de warmteverliezen tot 56 %.

De voordelen op een rij:

  • Verminderd warmteverlies
  • Niet brandbaar
  • Gezond binnenklimaat
  • Geschikt voor SmartHome
  • Verhoogde reactietijd
  • Matige investering en installatiekosten
  • Gebruik met zuiver hernieuwbare energiebronnen mogelijk
  • Capillair actief en diffusie-open

Klik hier voor meer informatie over MULTIPOR