Verwarmingsfolie voor vloer-, plafond- en wandverwarming

Eenvoudige montage direct in plafond, wand of vloer

Energy Carbon-verwarming is gemaakt van een ultralicht en ultradun materiaal. De systemen kunnen direct achter gipsplaat worden geïnstalleerd als onderdeel van de gipsplaat (Fleece) of onder PET-laminaten

De verwarmingsunits zijn ontworpen met behulp van een veilig 36v-systeem dat is gekoppeld aan een hoogwaardige transformator voor opbouw- of verborgen montage. Alle systemen kunnen worden bediend met onze eigen ‘zelflerende’ thermostaten of met de meeste gepatenteerde zoneregelingssystemen zoals HIVE. 

De installatietijden zijn minimaal dankzij een gebruiksvriendelijke installatiehandleiding en op maat gemaakte lay-outs die voor elk gebouw zijn ontworpen. Er zijn geen specialistische handelingen vereist.

Ultra dun. Uniek. Gepatenteerd.

Ontwerpruimteconcepten compleet nieuw – onafhankelijk van radiatoren en convectoren.

Zelfs in besloten ruimtes kan E-NERGY CARBON ruimte creëren door oude radiatoren te vervangen door verwarmingsfolies. Verkrijg ruimte in nieuwe gebouwen en verbouwingen – een visuele verbetering met meer comfort.

VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG

  • Lage installatiehoogte
    verwarmingsfolies met een dikte van 0,4 mm
  • Flexibele installatieplafond
    , muur & vloer
  • Kostenbesparend
    Lage investering en zuinige consumptie

E-NERGY CARBON FLEECE

Een dampdoorlatende, met vellen gelamineerde en adhesie-geoptimaliseerde PET-folie, die door zijn perforatie (permanent geïnstalleerd) uitermate geschikt is voor gipssystemen en plamuren op plafond-, muur- en vloerinstallaties.

Het fascinerende: de gepatenteerde productiemethode. De E-NERGY CARBON FLEECE is homogeen gesmolten en niet opgebouwd in enkele lagen. Dientengevolge worden defecten uitgesloten door het losmaken van individuele lagen.

E-NERGY CARBON FOLIE

E-NERGY CARBON FOLIE – een speciale filmomhulde, slijtvaste en mechanisch sterke kunststof folie – wordt speciaal gebruikt voor vloerinstallaties als zwevende installatie onder laminaat en parket .

Veilige verbinding met 36 volt

E-NERGY CARBON werkt met extra lage veiligheidsspanning (36V). De regeling vindt plaats via de kamerthermostaat met moderne SmartHome-technologie.

Dankzij de E-NERGY CARBON- transformator met veiligheids- extra-laagspanning (SELV) is de verbinding volkomen veilig.

De bewaking van de interne veiligheidstemperatuur is  net zo goed onderdeel van de functionaliteit als de aansluiting van een vloersensor en een radiochip voor het aansluiten van een draadloze controller.

Huiseigenaren besparen kosten en beschermen het milieu met behulp van fotovoltaïsche energie met hernieuwbare energie. Het duurzame alternatief voor fossiele brandstoffen met conventionele verwarmingssystemen.

E-NERGY CARBON – De moeite waard van de kelder tot het dak

Een gezond binnenklimaat creëert warmte van het plafond, de muur en de vloer. Lage investerings- en exploitatiekosten worden geleverd door energiezuinige en duurzame E-NERGY CARBON- oppervlakteverwarmingssystemen.

* Gebruikmakend van het voorbeeld van een vrijstaand huis, een nieuw gebouw van 2 verdiepingen met 150 m²
woonoppervlak (Efficiency House 55 volgens EnEV 2009).